Writer

Foto door Reinier van der Aart

Dus, daar ben je dan. Op zoek naar iets meer informatie over het mens dat hier een plekje internet heeft geclaimd. Caitlyn Terra, aangenaam. Modejournalist, een meisje uit een klein dorp dat is verhuisd naar ‘de grote stad’, zoals mijn vrienden het nog wel eens noemen. Gek op glitters, ik ben echt net een ekster en mijn beste vriendin vindt de glitterbroeken verschrikkelijk, maar gelukkig loopt ze nog steeds naast me als we de stad in gaan.

Dit stukje internet begon ooit als een project voor mijn studie Journalistiek, dat veranderde in The Art We Live In, dat in 2018 werd omgedoopt tot Curated by Caitlyn. Want mijn interesses liggen niet alleen bij mode en kunst maar nog bij veel meer. Daarom dit stukje internet dat is gecureerd door mij. Alles dat ik leuk vind, of de behoefte voor voel, om te delen, dat komt hier te staan.

Denk aan kunst, boeken, de eeuwige zoektocht naar geluk en positiviteit, mensen die ik interessant vind, mijn gedichten (geen zorgen, deze zijn zeldzaam), tentoonstellingen, gedichtenspinsels. Je weet het niet, het is net een grabbelton.